Dierencommunicatie

Het is mooi om te zien hoe de dieren ons kunnen spiegelen met o.a. hun gedrag en wat ze daarmee willen vertellen aan ons. Maar denk ook aan een verhuizing, de laatste wensen als het einde nadert of als er een nieuw dier bijkomt. Hoe fijn is het om de komst van een nieuw dier te bespreken met de dieren die je al hebt. Zo weet je hoe zij dat vinden en kun je dingen voor zijn. De kijk op de wereld vanuit het dier is zeker de moeite waard om naar te luisteren. 

Hoe werk ik?

Ik stel het dier een aantal standaard vragen om het beeld zo volledig mogelijk te krijgen. Het dier kan zo zijn 'stem' laten horen. Denk hierbij aan o.a. likes, dislikes, verleden, voeding, wensen en spiegelwerk. Natuurlijk stel ik ook de vragen die het baasje graag beantwoord wil hebben.  

Na het gesprek met het dier kom ik naar jou of jij naar mij. Dat ligt aan de wens van het dier. Woon je in een ander land, dan gaan we online verder. Het vraagt ongeveer 1,5 uur tijd om alles door te spreken wat ik met het dier heb besproken. Hierin zijn ook je eigen vragen verwerkt.  

De kosten voor een volledig consult zijn € 115,- 

De kosten voor een laatste wensen consult zijn € 50,-

Wat heb ik nodig voor een consult?

*  Een foto van het dier, zijn naam en de vragen die je graag beantwoord zou willen hebben.

*  Je naam, adres, telefoonnummer en emailadres.

Contact

Je kunt me bereiken via whatsapp 0610539907 en via de mail Info@bloesemenpaard.nl. Bellen kan natuurlijk ook.

Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik ze graag,

Met een vriendelijke groet,

Nancy