werkwijze dierencommunicatie

Werkwijze/Consulten

Het is mooi om te zien hoe de dieren ons kunnen spiegelen met o.a. hun gedrag, en wat ze daarmee willen vertellen aan ons.

Maar denk ook aan als je b.v. gaat verhuizen, of de laatste wensen als het einde naaderd of er komt een nieuwe dier in je gezin bij, hoe fijn is het als je ook deze gebeurtenissen overlegt met het huidige dier(en) dat er een bewoner bij komt en hoe zij dat vinden, om zo dingen voor te kunnen zijn.

De kijk op de wereld vanuit het dier en de natuur gezien is zeker de moeite waard om er naar te luisteren wat hun idee op de situatie is die op dat moment speelt.

Mijn werkwijze is als volgt, 

Zelf werk ik een aantal standaard vragen die ik stel aan het dier om het beeld zo volledig mogelijk te maken en dat het dier zijn "stem" kan laten horen ( denk hier bij aan o.a. het likes, dislikes verleden, wensen en spiegelwerk ectr. ) en natuurlijk ook de vragen die het baasje graag beantwoord wil hebben. 

aansluitend kom ik naar jou of jij bij mij ligt aan de wens van het dier, tenzij je in een ander land woont dan gaan verder via zoom, dit vraagt ongeveer 1.5 uur tijd om alles door te spreken wat ik vooraf met het dier heb besproken ook hierin zijn je eigen vragen verwerkt.

De kosten voor een volledig consult zijn € 115,- 

en een laatste wensen consult is € 50,-

Consulten

Wat heb ik nodig voor een consult?

*  Een foto en naam van het dier en tevens de vragen die je graag beantwoord zou willen hebben.

* Je naam, adres en telefoonnummer en emailadres.

*  Een dagdeel dat het voor jullie het beste uitkomt. Ik werk op dinsdag, woensdag en donderdag. wat handig is dat er op het moment niet iemand anders met dat paard gaan rijden, die hond uitlaten of met het dier naar de dierenarts gaan, op het moment dat wij in een consult zitten.

Ik zal je zo snel mogelijk beantwoord met een mogelijk datum en tijd, waarop het consult kan plaatsvinden.

je kunt me bereiken via whatsapp 0610539907 en via de mail Info@bloesemenpaard.nl en bellen kan natuurlijk ook.

en mocht je nog vragen hebben dan hoor ik ze graag,

Met een vriendelijke groet Nancy