« Herfst»

Gepubliceerd op 20-10-2022

Ondertussen worden de lichturen weer korter en de donkere uren weer langer.

De zomer verdwijnt langzaam en maakt plaats voor de herfst, 

Tijd om de balans op te maken, los te laten wat niet langer nodig is en mee te nemen naar de winter wat nog mag blijven en in rust bekeken mag worden.

Geniet van deze tijd, van de prachtige natuur met haar mooie kleuren en vergeet niet om zo nu en dan naar beneden te kijken naar alle mooie paddenstoelen die op je pad verschijnen. Klein van stuk maar die prachtige dingen voor je kunnen doen zoals De Oranjerode Stropharia.

De Oranjerode Stropharia heeft te maken met verdriet dat is ontstaan uit het gevoel dat je er niet bij hoort en je je vuur/kracht vanuit je Hoger Zelf niet hebt kunnen manifesteren. Ze helpt met het loslaten van tranen en het vernieuwen van de verbinding met de aarde. Blij en gelukkig zijn, niet veel nodig hebben, tevreden zijn en vertrouwen hebben in het universum. Ze laat je voor jezelf opkomen en brengt je persoonlijkheid naar buiten door de verbinding met je spirituele bron. Bewust worden waarom je je geluk op aarde niet kunt vinden, bewust worden wat de oorzaak is van je kwetsbaarheid en deze kwetsbaarheid los kunnen laten door het versterken van het vertrouwen in jezelf, dat is wat de Oranjerode Stropharia voor je doet.

20221020-145017-1666276801.jpg